Egeli: “Hedeflerimiz Doğrultusunda Emin Adımlarla İlerliyoruz”

29 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da Nazilli Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma öncesinde Antalyaspor Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Egeli, takımın son durumu ve ligdeki hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Egeli: “Hedeflerimiz Doğrultusunda Emin Adımlarla İlerliyoruz”
27 Aralık 2018 15:29

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Antalyaspor Voleybol Takımı, ligin 14. hafta maçında deplasmanda Nazilli Belediyesi ile karşılaşacak. 29 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da Nazilli Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma öncesinde Antalyaspor Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Egeli, takımın son durumu ve ligdeki hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Lige verilen üç haftalık aranın ardından Antalya’da taraftarları önünde ilk maçlarını Kepez Belediyesi ile oynadıklarını ve Antalya derbisinde kazanan taraf olduklarını söyleyen Gökhan Egeli, oyuncularının maçla ilgili oyun planlarını yüzde yüze yakın bir şekilde yerine getirdiklerini belirtti.

Taktik plana bağlılık, oyun içerisindeki kazanma arzusu, taraftarların da bitmek bilmeyen desteği ve enerjisiyle maçtaki 3-0 üstünlüğü rakibe kabullendirdiklerine değinen Egeli, her maçlarında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Deplasmanda oynayacakları Nazilli Belediyesi maçına da sıkı bir antrenman programıyla hazırlandıklarını kaydeden Gökhan Egeli, “Önümüzdeki cumartesi günü deplasmanda oynayacak olduğumuz Nazilli Belediyesi maçına aynı ciddiyet ve özveriyle hazırlanıyoruz. Herhangi bir engele takılmadan yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Haftalar ilerledikçe her maçın öneminin ve heyecanın daha da artmakta olduğunu vurgulayan Egeli, “Lig etabının ortalarını yavaş yavaş arkamızda bırakırken kayıpsız bir şekilde yolumuza devam ettiğimiz için mutluyuz. Takım olarak kenetlendik ve sezon öncesinde kendimize belirlediğimiz hedefler doğrultusunda yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.