Antalyaspor’un Filedeki Rakibi İzmirspor

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor, ligdeki 8. maçına 25 Kasım Pazar günü saat 14.00’de çıkacak.

Antalyaspor’un Filedeki Rakibi İzmirspor
23 Kasım 2018 17:18

TVF Bayanlar 2. Ligi’nde sekiz maçta yedi galibiyet ve bir mağlubiyetle, iç sahada namağlup olarak yoluna devam Antalyaspor Voleybol Takımı, dokuzuncu haftada pazar günü 14.00’da Turgut Özal Spor Salonu’nda İzmirspor’u ağırlayacak.

Çarşamba günü deplasmanda oynadıkları Marmaris Akademi mücadelesiyle ilgili değerlendirmede bulunan Antrenör Gökhan Egeli, ard arda oynanan maçlarda hazırlanmak için sıkışık bir programa sahip olmalarının her takım gibi kendilerini zorladığını ve seyahat ederek sahaya çıkmanın büyük bir dezavantaj olduğunu kaydetti. Bu dezavantajı mücadeleci oyun anlayışıyla aştıklarını kaydeden Egeli, “İyi servis karşılama ve etkili hücumlarla rakibimizin direncini kırarak setleri kazandık. Maçın her anında skor ne olursa olsun oyunu bırakmayan bir takıma karşı gösterdikleri mücadele ve galibiyetten ötürü oyuncularıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Ligin ilk devresinin tamamlanmasına iki maç kaldığını da sözlerine ekleyen Gökhan Egeli, “Sezonun zorluk derecesi en yüksek maçlarına çıkacağız. Pazar günü oynayacağımız İzmirspor mücadelesi, üst sıraları direkt etkileyecek maçlardan bir tanesi. Bu müsabakadan da en iti sonuçla ayılmak için tüm hazırlıklarımız devam ediyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inancımız tam. Tüm taraftarları pazar günü Turgut Özal Spor Salonu’na bekliyoruz.” şeklinde konuştu.