Antalyaspor Altıda Altı Yapmak İstiyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor, ligdeki 6. maçına 4 Kasım Pazar günü saat 13.00’da çıkacak.

Antalyaspor Altıda Altı Yapmak İstiyor
2 Kasım 2018 14:39

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde yenilgisiz mücadele eden Antalyaspor Voleybol Bayan A Takımı ligdeki 6. maçında 4 Kasım Pazar günü saat 13.00’da deplasmanda Alaşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta sonu evlerinde oynadıkları Aydın Büyükşehir Belediyesi maçındaki elde ettikleri başarıdan dolayı takımını kutlayan Antalyaspor Voleybol Bayan A Takımı Antrenörü Gökhan Egeli, mücadelede başa baş bir oyun beklediklerini, ilk setin de düşündüklerini gibi geçtiğini ve ikinci ile üçüncü setteki yüksek performanslarıyla baskın oyunlarını devam ettirerek 3-0 galip geldiklerini aktardı.

Deplasmanda yine zorlu bir rakiple karşılaşacaklarını belirten Gökhan Egeli, “2. Lig 3. Grup’un en kaliteli takımlarından birisiyle deplasmanda karşılaşacağız. amacımız güzel bir oyun sergilemek ve galibiyet serimizi devam ettirmek olacak. Bu başarılı grafiği devam ettirerek, daha yüksek hedefler için adım atmak istiyoruz.” dedi.