Okan Halay: “Telafi Edeceğiz”

Antalyaspor Hentbol Antrenörü Okan Halay, yaptığı açıklamada önemli bir iki puan kaybettiklerini ancak ilerleyen maçlarda bunu telafi edeceklerini söyledi …

Okan Halay: “Telafi Edeceğiz”
28 Şubat 2016 08:52

Antalyaspor Hentbol Antrenörü Okan Halay, yaptığı açıklamada yenilgi sebebiyle üzüntülü olduklarını söyledi.

Bir farkla yenildikleri Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulunan Halay, takımı esteklemeye gleen taraftarlara teşekkür ederek, şunları söyledi:

Bu zorlu mücadeleyi, seyir zevki güzel maçı görsel şölene dönüştüren taraftarlarımıza galibiyeti tattıramadığımız için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Göztepe’ye maalesef bir sayı ile kaybettik. İkinci yarının ilk beş dakikası hariç hiçbir sıkıntı yaşamadığımız bir maç oynadık. İki takım da iyi refleksler gösterdi ama son saniyelerde yanlış top paylaşımı sebebiyle maçı kaybettiğimizi söyleyebilirim. Playoff maçları için ligin son maçına dek mücadelenin içinde kalacağımızı umuyorum. Bugün önemli bir iki puan kaybettik ama ilerleyen maçlarda bunu telafi edeceğiz.

Geçirdikleri trafik kazası sonrasında Adıyaman Belediyesi Spor Kulübü’ne de baş sağlığı dileyen Halay, “Geçirmiş oldukları kaza sonucu hayatını kaybeden Sadık Ünlü ve Ahmet Öztürk’e Allah’tan rahmet dilerim. Kederli ailesinin, Adıyaman halkının ve hentbol camiasının başı sağolsun. Kardeşlerimiz için üzüntümüz çok fazla.” diyerek sözlerini noktaladı.