İrban: Serik Belediyespor İle Sorun Yok

Katıldığı programda açıklamalarda bulunan Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, Serik Belediyespor ile aralarında bir sorun olmadığını açıkladı.

İrban: Serik Belediyespor İle Sorun Yok
9 Ocak 2016 17:36

Katıldığı programda açıklamalarda bulunan Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, Serik Belediyespor ile aralarında bir sorun olmadığını açıkladı. Geçen sene Tunuslu oyuncudan kaynaklanan bir sorun olduğunu söyleyen İrban, Necmettin Çalık ile görüştüklerini ve konuyu kapattıklarını ifade etti.

Antalyaspor’un Serik Belediyespor ile birleşme çağrısı hakkında konuşan Hakan İrban, bu sezon başında Necmettin Çalık ile yeniden görüştüklerini kaydetti. Hem altyapıda hem A takımda iki takımın isminin bir araya gelerek birleşmesi yönündeki önerilerini dile getirdiklerini söyleyen İrban, Çalık’ın bu sezon bir yabancı oyuncu ile 1. Lig’de mücadele ederek lisede okuyan genç sporcuların tecrübe kazanmasını istediğini ve Dünya Liseler Şampiyonasına bu şekilde hazırlanmak istediklerini belirtti.

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu, Serik Belediyespor’un önümüzdeki sezon öncesinde böyle bir birleşmeye sıcak baktığını ve Antalyaspor’un istediği oyuncuları alabileceği yönünde söz verdiklerini açıkladı. Ayrıca Hakan İrban, Serik Belediyespor’dan 3-4 oyuncunun şuanda Antalyaspor’da süre alabileceğini ifade etti.