Hentbolda Yeni Sezon Çalışmaları Başladı

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, yeni sezonda transfer önceliklerinin Antalya’da yaşamak isteyen ve ailesi Antalya’da yaşayan oyunculardan yöne olacağını söyledi …

Hentbolda Yeni Sezon Çalışmaları Başladı
24 Mayıs 2016 14:41

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, yeni sezonda transfer önceliklerinin Antalya’da yaşamak isteyen ve ailesi Antalya’da yaşayan oyunculardan yöne olacağını söyledi.

Hakan İrban, yaptığı açıklamada, hentbolda üçüncü yılı geride bıraktıklarını söylerken, her geçen yıl daha da iyiye gittiklerini belirtti.

Erkekler Hentbol Süper Lig’in bu sezon 3 yılın en zorlu ligi olduğunu belirten İrban, buna rağmen en yüksek puanı aldıklarını kaydetti. İrban, bu sezon 24 puan topladıklarını ve son saniyede yedikleri golle play-off şansını kaybettiklerini hatırlatarak, “Ligin ilk yarısında Nilüfer Belediyespor deplasmanında yaşanan olaylarda oyuncularımıza verilen uzun süreli cezalar ve ardından yaşanan sakatlıklar bizi derinden etkiledi. Ligin ilk yarısını 9 puanla kapattık ikinci yarıda ise 15 puan topladık.” diye konuştu.”Her mevki için en az 5 oyuncu listesi hazırlıyoruz”Gelecek sezonun çalışmalarına başladıklarını ve iç transferde kalmasını istedikleri oyuncuları belirlediklerini anlatan İrban, dış transferde de ilk isimleri belirlediklerini, her mevki için en az 5 oyuncunun yer aldığı genel liste hazırlamak istediklerini ifade etti.İrban, “Transferde önceliğimiz yaşamını Antalya’da sürdürmek isteyen ve ailesi Antalya’da yaşayan oyunculardan yöne olacak. Antalyaspor arması altında oynamaktan onur duyan ve fedakarlık yapan oyuncular istiyorum.” diye konuştu.

Bu sezon da genel bütçelerinin 650 bin lira olduğunu ve bunun 500 bin lirasını 16 oyuncuyu transfer etmek için ayırdıklarını vurgulayan İrban, “Önümüzdeki sezonda da bütçemiz aynı olacak. Ayrıca yeni bir sistem getirdik. Oyuncularla yapacağımız anlaşmalara bonus prim sistemi olacak. Garanti maaşların yanı sıra play-off ve play-off yarı final bonusları. Başarı sağlanırsa oyuncular paralarının tamamını alacak. Daha büyük başarı da ekstra primler devreye girecek.””Ayağımızı yorgana göre uzatacağız.” dedi.