Hentbol Takımı’na CIP Travel Agency İsim ve Forma Sponsoru Oldu

Atntalyaspor Hentbol Takımı, 5 yıllığına isim ve forma sponsoru olarak yıllık 500 bin TL bedelle sponsorluk anlaşması imzaladı.

Hentbol Takımı’na CIP Travel Agency İsim ve Forma Sponsoru Oldu
22 Kasım 2018 11:54

THF Erkekler Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor Hentbol Takımı’na CIP Travel Agency, yıllık 500 bin TL karşılığında beş yıllığına isim ve forma sponsoru oldu.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor tarihinde ilk kez bu kadar uzun süreli amatör branşlarda bir isim sponsorluğunun olduğunu söylerken, bu sponsorlukları tüm alt branşlarda yapmak istediklerini aktardı.

Ali Şafak Öztürk, “CIP Travel Agency, Antalyaspor Hentbol Takımına 5 yıllığına yıllık 500 bin lira olmak üzere forma ve isim sponsoru oldu. Bunu diğer branşlara da uygulamak istiyoruz. Diğer branşlara da destek verecek ekipleri bekliyoruz. Bu sponsorluk, diğerlerine de örnek olacaktır.” diye konuştu.

Öte yandan toplantıda sponsorluğa dair açıklamada bulunan CIP Travel Agency sahibi Halil Tayfur, “Antalyaspor’a hizmet etmemize fırsat tanıdığınız için teşekkür ediyoruz. Elimizden geldiğince bu kente ve Antalyaspor’a hizmet etme gayretinde olacağız.” dedi.

Toplantının ardından Başkan Ali Şafak Öztürk, Halil Tayfur’a hentbol takımının imzaladığı formayı takdim etti.