Gençlerden Abilerine 1 Puan Hediyesi

Antalyaspor Genç Hentbol Takımından, Antalyaspor A Takımına 1 puan hediyesi…

Gençlerden Abilerine 1 Puan Hediyesi
11 Nisan 2017 14:02

6-10 Nisan tarihlerinde Bursa’da düzenlenen Erkekler Süper Gençler Ligi’nin son etap müsabakalarında Antalyaspor Genç Hentbol Takımı, kazandığı 11 puanla ligi tamamladı. Antalyaspor Genç Hentbol Takımının kazandığı 11 puan, kurallar gereği Antalyaspor A Takımının ligdeki tablosuna 1.1 puan olarak eklendi.

Ligde karşılaştıkları Maliye Milli Piyango ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yenildiklerini hatırlatan Antalyaspor Hentbol Takım Antrenörü Mustafa Babacan, “MYK Hentbol ile berabere kaldık ve Merzifon Belediyesi ile Bursa Nilüfer Belediyesi takımlarını yendik. Gerçekleşen bu maçlar sonucunda ligi 1.1 puan alarak tamamladık” diye konuştu.

2016-2017 sezonunda yapılan Erkekler Süper Gençler Ligi müsabakalarının 3 etap olarak yapıldığını söyleyen Babacan, “Takımımız bu müsabakalar sonunda 11 puan toplamıştır. Bu ligde alınan puanlar, A takıma 1.1 puan olarak eklenmiştir. Genç takımımız bu ligde 2000-2001 ve 2002 doğumlu oyunculardan oluşmaktadır. Bu galibiyetleri kendilerinden 3 yaş büyük sporcularla oynayarak elde etmişlerdir. Daha çok çalışarak bu galibiyetleri önümüzdeki yılda da artıracaklardır” ifadelerini kullandı.