CIP Travel Antalyaspor Batman’dan Puanla Dönmek İstiyor

CIP Travel Antalyaspor, Batman Belediyespor maçından puanla dönmek istiyor.

CIP Travel Antalyaspor Batman’dan Puanla Dönmek İstiyor
16 Şubat 2019 14:00

CIP Travel Antalyaspor, Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi 15. hafta karşılaşmasında 17 Şubat günü saat 13.00’de karşılaşacağı Batman Belediyespor maçından puanla dönmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta oynanan ve 26-26 berabere biten Beykoz Belediyespor karşılaşmasını değerlendiren CIP Travel Antalyaspor Antrenörü Fatih Işık, “Rakibimiz de bizim gibi Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyor. Bütçe ve takım kadrosuna baktığımızda gerçekten bizim üzerimizde olan bir ekip. Rakibimizin gücünü bilerek ve saygı duyarak oynadığımız karşılaşmada özellikle taktiksel anlayışımızı ilk dakikalardan itibaren sahaya iyi yansıttık. Bunun sonucunu da devreyi önde tamamlayarak aldık. İkinci yarıda da istekli ve hırslı oyunu sürdürdük. 41’inci dakikada 6 farklı üstünlüğü yakaladık. Bu farkın rehaveti bizi ciddi anlamda etkiledi. Yaptığımız basit savunma hataları 1 puanla yetinmemizi gerektirdi. Yaşadığımız şanssızlıkları bir kenara bırakırsak oyuncularımı verdikleri mücadele nedeniyle kutluyorum” diye konuştu.

Beykoz Belediyespor karşılaşmasında kendilerine verilen önemli destek için konuşan Fatih Işık, “Gerek tribündeki yerlerini alarak maç boyunca bize büyük destek veren taraftarımız, gerekse maçımızı izlemeye gelip bize büyük moral veren Başkanımız Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile Hentbol Şube Sorumlumuz Hakan İrban’a teşekkür etmek istiyorum. Hedefe olan inancımız, bize verilen bu destekle daha da artarak sürecek” dedi.

Bu hafta sonu ligde şampiyonluk mücadelesi veren çok ciddi bir rakip olan Batman Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Işık, “Sakat oyuncumuz Mykhaylo Krivchikov’un müsabakada yer alamayacak olması bizler adına olumsuz bir etken olsa da kadro rotasyonumuz onu kapatacak boyutta. Şampiyonluk hedefleyen rakibimizden puan ya da puanlar alarak adım adım hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.