Antalyaspor’un Hedefi Üst Sıralar

Erkekler Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Antalyaspor’un antrenörü Okan Halay, “Bu sene daha mücadeleci, daha özverili, maçı son dakikaya kadar kovalayan bir takım görüntüsü çizeceğiz. Hedefimiz Antalyaspor’u daha üst sıralara taşımak.” diye konuştu..

Antalyaspor’un Hedefi Üst Sıralar
24 Ağustos 2016 12:21

Erkekler Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Antalyaspor’un antrenörü Okan Halay, “Bu sene daha mücadeleci, daha özverili, maçı son dakikaya kadar kovalayan bir takım görüntüsü çizeceğiz. Hedefimiz Antalyaspor’u daha üst sıralara taşımak.” diye konuştu.

Yeni sezon öncesi bazı önemli oyuncuları ile sözleşme yenileyen Antalyaspor, geçen sezon kadrosunda bulunan Recep Dege, Recep Kırdal, Erdinç Kızıltaş, Coşkun Göktepe, Göksenin Yalçın, Anıl Yıldız ve Uros Jevtiç ile yollarını ayırdı. Kırmızı-beyazlı ekibimiz bu oyuncuarın yerine Bosna Hersek A Milli Takım oyuncusu Alen Ovcina, Bosna Hersek’in Borac takımından Boris Sekaric, Beykoz Belediyespor’dan Maxim Butenko, Zagnosspor’dan Bozidar Nikocevic, Maliye Milli Piyango’dan Veli Kara, Sırbistan’dan Milos Vukovic ve Cent Koleji’nden Savaş Beyhan’ın kadrosuna kattı.

Yapılan planlama ile kulübün yapısına ve bütçesine daha uygun oyuncuları takıma kazandıklarını ifade eden Okan Halay, yabancı oyuncu sayısının geçen seneye göre arttığını belirtti.

Geçen sezon çok şansız bir sezon yaşadıklarını kaydeden Halay, “Geçen sezon bir galibiyet bizi altıncılığa kadar itebilirdi. Belki o zaman da şansımız çok daha yüksek olabilirdi. İlk dörde kalma şansını da yakalayabilirdik, fakat maalesef bunu beceremedik. Biraz şanssızlık oldu diye düşünüyorum.” dedi.

Ligdeki sıralamayı takımlarının kurum kültürleri, harcanan paralar ve oyuncu kalitesinin belirleyeceğini vurgulayan Okan Halay, ilk sekiz takım içerisinde yer almanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Takımının ligde gidebildiği en üst noktaya gitmek istediğini aktaran Halay, “Öncelikle evimizdeki maçları rakiplerimize vermek istemiyoruz. Bunun için de özellikle taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bazı şehirlerde takımlar, inanılmaz bir taraftar desteğiyle bize karşı çok büyük bir baskı uyguluyorlar. Biz de Antalyaspor taraftarlarıyla beraber bu baskıyı rakiplerimize uygulamaya çalışacağız. Bunda da başarılı olursak özellikle iç sahada maç vermeyeceğimizi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.