Antalyaspor’da Sıradaki Hedef Anafen Koleji

Antalyaspor’da Sıradaki Hedef Anafen Koleji
2 Ekim 2015 16:36

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 4 .haftasında sahasında Anafen Koleji’ni ağırlayacak Antalyaspor maç saatini beklemeye başladı.

Antalyaspor Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, ligde ilk mağlubiyetlerini aldıkları Nilüfer Belediyesi maçında son dakikalardaki bireysel hatalar sebebiyle kaybettiklerini söyledi.

Maç sonunda yaşanan sürtüşmeler nedeniyle 4 oyuncularının ceza aldığını açıklayan İrban; Dalibor, Mikail, Recep Dege ve Erdinç’in yarınki maçta forma giyemeyeceklerini belirtti.

Dar bir kadroya sahip olduklarını kaydeden Hakan İrban, dar olan kadrolarına cezalı oyuncuların da eklenmesiyle işlerinin biraz daha zorlaştığını ifade etti.

8 oyuncu ile mücadele edeceklerini söyleyen İrban, Antalyalı sporseverleri bu zorlu karşılaşmada kendilerine destek olmaya davet etti.

Ligde kalıcı olabilmek ve ligi üst sıralarda tamamlayabilmek için en az 2 transfere daha ihtiyaçları olduğunu belirten İrban, sponsor desteğine ihtiyaçları olduğunu açıkladı.

Antalyaspor-Anafen Koleji mücadelesi 3 Ekim Cumartesi saat 15.00’da Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma, sporseverler için ücretsiz olacak.