Antalyaspor’a Bosna Hersekli Oyuncu

Antalyaspor, Bosna Hersek Milli Takımı’nın sol kanat oyuncusu Alen Ovcina ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma sağladı…

Antalyaspor’a Bosna Hersekli Oyuncu
4 Temmuz 2016 13:17

Antalyaspor, Bosna Hersek Milli Takımı’nın sol kanat oyuncusu Alen Ovcina ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma sağladı.

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, Bosna Hersek Hentbol Milli Takımı’nın sol kanat oyuncusu Alen Ovcina ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma sağladıklarını bildirdi.

Yeni sezon öncesi ilk transferlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen İrban, Alen Ovcina’ya imza attırarak önemli bir transfer yaptıklarını aktardı.

27 yaşındaki oyuncunun 29 kez Bosna Hersek Hentbol A Milli Takımı’nda forma giydiğini belirten Hakan İrban, geçen yıl sezon başında Bosna Hersek’te düzenlenen Avrupa’nın en prestijli hentbol turnuvalarından Doboj Uluslararası Hentbol Turnuvası’nda yer aldıklarını hatırlattı.

Turnuvada Antalya ve Antayaspor’un tanıtımını yaptıklarını ifade eden İrban, “Kurduğumuz ikili ilişkiler sayesinde Bosna Hersek ve çevre ülkelerden kaliteli oyuncuları kadromuza katma şansımız oluştu. Bu doğrultuda Bosna Hersek A Milli Takımı’nın sol kanat oyuncusu Alen Ovcina’yi transfer ettik.” diye konuştu.

Transfer çalışmalarında sona geldiklerini anlatan İrban, ““Kaleci ve pivot konusunda eksiklerimiz var. Hafta içerisinde tercihimizi yapacağız ve transferde iskelet kadroyu tamamlayacağız. Geçtiğimiz sezonki bütçemiz ile bu sezon daha kaliteli bir takım oluşturuyoruz.” dedi.