Hentbol Takımı Adıyaman Belediyesi’ne Konuk Olacak

Antalyaspor, THF Erkekler Süper Ligi’nde 18. hafta mücadelesinde 18 Şubat 2018 Pazar günü Adıyaman Belediyesi’ne konuk olacak…

Hentbol Takımı Adıyaman Belediyesi’ne Konuk Olacak
16 Şubat 2018 10:49

Antalyaspor, THF Erkekler Süper Ligi’nde 18. hafta mücadelesinde 18 Şubat 2018 Pazar günü Adıyaman Belediyesi’ne konuk olacak.

Ligde 16 maçta topladığı 19 puanla 5. sırada bulunan kırmızı-beyazlılar, Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda  hafta içinde C Grubu’nda Beşiktaş Mogaz, Batman Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor ile karşı karşıya gelmiş, grubunda ikinci sırayı alarak çeyrek finale yükselmişti. Bu maçların ardından üç gün sonra Adıyaman Belediyespor ile oynayacak olan Antalyaspor, Avrupa Kupaları iddiasını devam ettirmek için bu maçı kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Öte yandan deplasmanda oynayacakları maç öncesinde konuşan Başantrenör Stevo Nikocevic, kupa maçlarında üçte iki yaparak başarılı bir grafik çizerek kupada yollarına devam ettiklerini söyledi. Nikocevic, Adıyaman Belediyesi karşısında galip gelmek ve Avrupa yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini sözlerine ekledi.