Antalyaspor 8 Oyuncu İle Anlaştı

Antalyaspor’un Hentbol Şube sorumlusu Hakan İrban, transfer çalışmaları ve yeni tesisler hakkında açıklamalarda bulundu…

Antalyaspor 8 Oyuncu İle Anlaştı
22 Haziran 2016 19:09

Antalyaspor’un Hentbol Şube sorumlusu Hakan İrban, transfer çalışmaları ve yeni tesisler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ligin başlamasına iki aydan fazla bir süre olduğunu hatırlatan İrban, transfer çalışmalarında bütçelerine göre hareket ettiklerini belirtti.

Yurt içi ve yurt dışından oyuncu arayışlarının devam ettiğini kaydeden İrban, “Şu ana kadar 3’ü yabancı 8 oyuncu ile prensipte anlaştık. Bütçemize göre kadromuza 5-6 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Transfer çalışmalarını antrenör Okan Halay sürdürüyor.” diye konuştu.

Döşemealtı’nda yapımı süren yeni tesislerde hentbol takımı için spor salonu da yapıldığını söyleyen Hakan İrban, ““Salonun ebatları, sahanın zemini hentbola uygun yapılmış. Antalyaspor ismi sadece futbolda değil, diğer branşlarda da duyulacak. Salonun yanı sıra hentbol takımımızın A takım ve altyapı oyuncuları için de konaklama alanları yapılmış. Yapılan yeni tesislerleAntalyaspor Hentbol Takımı’nın geleceği de kurtuldu. Bundan sonra hentbol takımının altyapısı da güçlenecek.” dedi.