Antalyaspor Evinde Kazandı

Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor, sahasında konuk ettiği MYK Hentbol Kulübü’nü 25-22 mağlup etti…

Antalyaspor Evinde Kazandı
2 Nisan 2017 18:11

Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor, sahasında konuk ettiği MYK Hentbol Kulübü’nü 25-22 mağlup etti.

Ligin orta ve alt sıralarını ilgilendiren kritik maçta önemli bir galibiyet alan kırmızı beyazlı ekibimiz, ligde 21 puana ulaşıp 7. sıradaki yerini korudu. Böylelikle normal sezonun bitimine 3 hafta kala küme düşme bölgesindeki takımlar ile aradaki fark 5 puana çıktı. Hafta içinde antrenör Okan Halay ile yollar ayrıldığından Antalyaspor bu maça Mustafa Babacan yönetiminde çıktı.

Antalya 10 Bin Kişilik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iki takım da dikkatli başladı. Kırmızı beyazlı ekibimiz, 15. dakikada 5-4 öne geçti ve maç sonuna kadar da üstünlüğü rakibine kaptırmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor’un 11-10 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda maçın temposu yükseldi ve mücadele sertleşti. Hakem kararlarına tepkilerin yaşandığı bu devrede Antalyaspor kalecisi Hakan Türkmen, 29. dakikada kalesinden attığı şutu gol yaparak skoru 24-22’ye getirdi ve galibiyeti güzel bir golle perçinledi. Kaleci Hakan, attığı gol sonrası izleyenlerin alkışlarını topladı.

MYK Hentbol Kulübü’nü 25-22 yenen kırmızı beyazlı ekibimizin maç sonrası galibiyetini saha içinde Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Genel Koordinatör Hakan Gürcüoğlu ve Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban ile birlikte kutladı.