Halay: “Zorlu Bir Maç Oldu”

M.Piyango Spor Kulübü’nü 26-21 mağlup eden Antalyaspor, play-off yolunda kazanılan bu önemli galibiyetten dolayı sevinçli…

Halay: “Zorlu Bir Maç Oldu”
22 Mart 2016 20:07

Sahasında ağırladığı Milli Piyango Spor Kulübü’nü 26-21 mağlup eden Antalyaspor, play-off yolunda kazanılan bu önemli galibiyetten dolayı sevinçli.

Takım olarak ikinci devre iyi bir performans gösterdiklerini söyleyen Antalyaspor Antrenörü Okan Halay, yenildikleri maçlarda bile maçı kazanma noktasına getirmelerinin dirençli bir takım olduklarını gösterdiğini belirtti.

Ligin boyu kısaldıkça maçların öneminin daha da arttığını kaydeden Halay, bu durumun sadece kendi takımına değil rakiplerine de stres ve psikolojik baskı oluşturduğunu ifade etti.

Bugün özellikle iyi savunma performanslarına hızlı hücum pozisyonlarındaki verimlilikleri eklenemeyince maçın zorlu geçtiğini vurgulayan Okan Halay, “Hızlı hücumda kaçırdığımız 12 pozisyon bizi zor duruma soktu. Play-off yolunda önemli bir iki puan kazandığımız için mutluyuz. Tüm takım oyuncularımı tebrik ediyorum.” diye konuştu.