Cimnastikte Madalya Geldi

Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda düzenlenen “Cimnastik Şirinler Kupası”na Antalyasporlu minikler damga vurdu …

Cimnastikte Madalya Geldi
22 Haziran 2017 09:43

18 Haziran’da Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda düzenlenen “Cimnastik Şirinler Kupası“na Antalyasporlu minikler damga vurdu.

Toplamda yedi kulübün 100 sporcuyla mücadele ettiği turnuvada Antalyasporlu minik cimnastikcilerimiz başarılarıyla göz doldurdu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada 2012 doğumlular kategorisinde Zeynep Alan, 2011 doğumlular A kategorisinde Rüzgar Naz Bozkurt, 2009 doğumlular A kategorisinde Miray Sarı ve 2009 doğumlular B kategorisinde Hilal Aksal kategorilerini birinci tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldular. Ayrıca grup kompozisyonu kategorisinde de yarışan kırmızı beyazlı mikin cimnastiklerimiz, Antalya  ikincisi olmayı başardı. Minikler madalyalarını AGSİM Spor Müdürü Yavuz Gürhan’dan aldı.

Bu başarının ardından açıklamada bulunan antrenörler Merve Kahraman ve Pınar Akılveren, toplamda 19 kategoride madalya kazandıklarını söyledi. Çocukların ortaya koyduğu başarılı performans için onları kutlayan ikili, sezonun son yarışmasını tamamladıklarını ve yeni sezon hazırlıklarına ilerleyen günlerde başlayacaklarını söyledi.