Bisiklet Takımından Marmaris’te Derece

Antalyaspor Fiberli Bisiklet Takımı sporcusu Turgay Germen, Marmaris Yol Bisiklet Yarışı’nda kürsüye çıkarak Antalyaspor’a altın madalya kazandırdı …

Bisiklet Takımından Marmaris’te Derece
19 Temmuz 2017 15:56

Antalyaspor Fiberli Bisiklet Takımı sporcusu Turgay Germen, katıldığı Marmaris Yol Bisiklet Yarışı’nda kürsüye çıkarak Antalyaspor’a altın madalya kazandırdı.

15 Temmuz tarihinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen 64 kilometrelik parkura 81 ilden 150 sporcu katıldı. Oldukça sıcak havada geçen yarışta biskilet yarışında Turgay Germen, masterlar kategorisinde birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Yarış hakkında değerlendirmede bulunan Fiberli Bisiklet Takımı Teknik Sorumlusu Devrim Ardıç, “Yarış çok çekişmeli geçti. Yarışa altı sporcuyla katıldık. ki kategoride temsil ettiğimiz yarışta masterlarda Turgay Germen 1., Murat Enç 4., Haşim Köksal 5. ve ben de 6. olarak tamamladım. Diğer takım arkadaşlarımız Deniz Kılıç 8., Fatih Özbudak ise 18. oldu. Desteklerinden dolayı sponsorumuz Fiberli Psl Elektronik’e ve kulübümüze teşekkür ederiz” dedi.