Vekiloğlu: “Telafi Şansımız Var”

Antalyaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu, yarın oynayacakları Karesispor mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu…

Vekiloğlu: “Telafi Şansımız Var”
16 Şubat 2018 14:44

Antalyaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu, yarın oynayacakları Karesispor mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bandırma Kırmızı karşısında elde edilen galibiyetin altın değerinde olduğunu söyleyen Başantrenör Arda Vekiloğlu, evlerinde ve deplasmanda bu takımla oynadıkları iki maçı da kazanmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Yarın deplasmanda karşılaşacakları Karesispor maçı hakkında da değerlendirmede bulunan Arda Vekiloğlu, ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan maçta istenilen performansı yakalayamadıklarını, şimdi ise 91-88 yenildikleri bu maçı telafi etme şansı yakaladıklarını aktardı. Rakiplerinin bazı takviyeler yaptığını ve antrenör değişikliğine gittiğini belirten Vekiloğlu, bu durumun rakibi daha bilinmez hale getirdiğini sözlerine ekledi.

Karesispor’u mağlup ederek maç kazanma alışkanlıklarını devam ettirme peşinde olduklarını aktaran Vekiloğlu, “Karesispor maçının ardından gelecek hafta iki maç daha yapacağız. Bu üç maç bittiğinde bu maçlarda nasıl bir oyun ortaya koyduğumuz ve kaç galibiyet aldığımız bize  ligdeki pozisyonumuz hakkında daha iyi bir fikir verecek. Hızlandırılmış haftadan maksimum galibiyetle çıkmak takımlara hem moral hem de motivasyon açısından büyük bir ivme kazandırıyor.” dedi.