Vekiloğlu: “Her Maç Altın Değerinde”

TBL’de Antalyaspor Basketbol Takımı Arda Vekiloğlu, cumartesi günü oynayacakları İstanbulspor Beylikdüzü maçına dair açıklamada bulundu…

Vekiloğlu: “Her Maç Altın Değerinde”
19 Ocak 2018 09:39

TBL’de Antalyaspor Basketbol Takımı Arda Vekiloğlu, cumartesi günü oynayacakları İstanbulspor Beylikdüzü maçına dair açıklamada bulundu.

Taraftarlarının önünde kazanmak için her şeylerini ortaya koyacakları bir maç olacağını belirten Arda Vekiloğlu, her karşılaşmanın kendileri için altın değerinde olduğunu söyledi.

İstanbulspor Beylikdüzü’nün yerli transfer dönemi bitmeden önce en çok hamle yapan takımlardan biri olduğunu söyleyen Vekiloğlu, rakiplerinin geçen hafta son anda yediklerini sayıyla maçı kaybettiğine dikkat çekti. İstanbulspor Beylikdüzü’nün tehlikeli ve özellikle hücum potansiyeli yüksek bir takım olduğunu kaydeden deneyimli çalıştırıcı, “İlk yarıda deplasmanda kazandık ancak cumartesi günü karşılaşacağımız takım daha farklı. Her karşılaşma bizim için altın değerinde. Seyircimizin önünde özellikle son maçtaki gibi bir destekle birlikte kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız.” dedi.

Geçen hafta oynadıkları ve kaybettikleri Afyon Belediyespor maçına da değinen Arda Vekiloğlu, şunları söyledi:

Rakibimiz seyircisi önünde bu maçı almayı çok istedi. Eksik gittiğimiz bir maçtı. Valentin’in yokluğu; ana rotasyonumuzda hem hücum hem savunma hem de rotasyonun çeşitliği anlamında etkiledi. Bu bir bahane olamaz ama takımımız için önemli bir parçanın da eksik olduğu gerçeğini de göz ardı etmemiz lazım. Sezon içerisinde, ligin ikinci sırasında olan bir takıma maç kaybetmek; genel gidişatımızı çok da etkileyecek bir durum değil. Aynı şekilde ligin dibinde yer alan takımlara karşı da maç kaybedebiliriz. Her zaman söylediğim gibi; bu ligin gerçeği bu. Önemli olan bir sonraki haftaya nasıl reaksiyon gösterdiğimizdir.