Basketbolda Hedef Üst Lig

Ali Şafak Öztürk, hedeflerinin bu sezon basketbolda üst lige çıkmak olduğunu söyledi …

Basketbolda Hedef Üst Lig
14 Eylül 2016 20:34

Başkan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor olarak hedeflerinin bu sezon basketbolda üst lige çıkmak olduğunu söyledi.

Ali Şafak Öztürk yaptığı açıklamada takımın üç günde kurulduğunu ve basketbol şubesinin planlamasına bir yıl erken başladıklarını söyledi ve şunları aktardı:

Basketbol şubemiz için ilk anda itibaren pozitif bir ortam olduğu, yönetim kurulunda güçlü isimler olduğu ve şehir olarak da bir kenetlenme yaşadığımızı hissettiğimiz için daha hızlı ilerleyebileceğimizi anladık. Şefik Öz sağ olsun Aydın Örs ve Doğan Hakyemez ile iletişim kurdu. Bu isimlerin kariyerlerine baktığımızda basketbola emekleri olmuş ve büyük isimler. İsimler de doğru olup, altyapı doğru oluşturulunca bir yıl erken başlamış olduk. Basketbol şubesi için de birbirinden değerli isimlerin oluşturduğu bir kurul yarattık. Değerli isimleri bir araya getirdik. Bizim bu seneki hedefimiz bir üste çıkmak.

Basketbol takımımız üç günde kuruldu. Biz üç günde bir transfer yapamazken Aydın Hoca, Doğan Hoca ve Alaeddin Hocamız tel lobisine oturdular, ellerinde telefonla üç günde takımın tamamını oluşturdular. Çok büyük bir iş başardılar, hızlı ilerlediler fakat ben Antalya şehrinin de artısıyla basketbol şubemizin bizim en büyük icraatlerimizden birisi olacağına inanıyorum.