Hakyemez Hedeflerini Anlattı

Genel Menajer Doğan Hakyemez, Antalyaspor’un kısa ve uzun vadeli hedeflerini anlattı …

Hakyemez Hedeflerini Anlattı
11 Mart 2017 10:31

Dün yapılan sponsorluk toplantısına katılan Genel Menajer Doğan Hakyemez, Antalyaspor’un kısa ve uzun vadeli hedeflerini anlattı.

Kısa sürede altyapı takımlarının oluşturulduğunu, Gelişim Ligi’ne katılım yapıldığını, Aksu’daki Antbirlik Salonu’nun yeniden düzenlendiğini vurgulayan Doğan Hakyemez, bu çalışmaların göz önüne çıkıp hak edilen değeri kazanması için ekibimizin 1. Lig’e yükselmesi gerektiğini söyledi.

22 Ağustos’ta 1. Lig hedefiyle yola çıktıklarını dile getiren Hakyemez, şunları söyledi:

Zaman zaman sakatlıklarımız oldu. Zaman zaman cezalılarımız oldu. Şu an sakat ya da cezalı oyuncumuz yok. Hedefimiz, Çankırı Belediyespor’u önümüzdeki iki maçta da yenerek play-off grubuna kalmak. Bu zamana dek günde 4 saat antrenman yaparak iyi yerlere geldik. Takımımız şu anda çok bilinçli olarak Çankırı Blediyespor maçına hazırlanıyor. Cumartesi günü Antalya’da, salı günü de Çankırı’da kazanarak seride durumu 2-0’a getirip gruba kalacağız. İnşallah başkanımızı da dediği gibi 1. Lig ve Süper Lig’de sonra Antalyamızı Avrupa kupalarında temsil edeceğiz.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Hakyemez, sezon başından bu yana kendilerini destekleyen taraftarların önlerindeki süreçte daha çok kendileriyle birlikte olarak takıma destek olmalarını istedi.