Genel Menajer Arzu Özyiğit’ten Taraftarlara Davet

Antalyaspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Arzu Özyiğit play-off maçları öncesi sezon değerlendirmesi yaptı.

Genel Menajer Arzu Özyiğit’ten Taraftarlara Davet
4 Mayıs 2018 14:22

Türkiye Basketbol Ligi’ndeki ilk yıllarında normal sezonu 5. sırada bitirme başarısı gösterdiklerini ve play-off’a kaldıklarını söyleyen Antalyaspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Arzu Özyiğit play-off maçları öncesi sezon değerlendirmesi yaptı.

Antalyaspor Basketbol Takımının nasıl kurulduğu ve hangi hedeflerle yola çıktıkları hakkında Antalyaspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Arzu Özyiğit,Sezon başında Şube Başkanımız Güray Kanan ile yapılan görüşmeler sonucunda ligde kalma amacıyla yola çıktık. Eğer takım play-off’lara kalabilirse; bu çok büyük bir başarı olacaktı. Sezonun başında kuracağımız ekip çok önemliydi. Buradaki en büyük şansımızda ekibimiz oldu. Daha sonra takımı yapmaya başladık. Bütçemiz çok sınırlıydı. Çünkü TBL’ye yeni katılmıştık ve yönetimin bize sunduğu yüksek bütçeye rağmen biz büyük bir takım yapmak istemedik. Zaten piyasada az oyuncu kalmıştı ve biz bu az oyuncuyu değerlendirmek istedik. Bize sunulan bu yüksek bütçeyi önümüzdeki sene kullanmaya karar verdik. Bu yeni oluşum, yeni sinerji ve ekstra motivasyonla beraber inanılmaz bir sezon geçirmeye başladık” şeklinde konuştu.

Türkiye Basketbol Ligi’nin normal sezonunda oynadıkları 34 maçın 23’ünü kazandıklarına dikkat çeken Özyiğit, “Bu, bana göre inanılmaz bir büyük başarı. Burada en büyük pay tabii ki öncelikle sporcularımın ve arkasından ekibimin uyumu ve yönetimin bize sağladığı güven ve destektir. Bundan dolayı da tüm Antalyaspor camiasına teşekkür etmek istiyorum. Normal sezonda Bahçeşehir Koleji’ni bir kere yendik. Evlerinde de az bir farkla yenildik.” dedi.

Antalyaspor’un iç saha maçlarında her geçen gün artan taraftar kitlesine karşı oynadıklarını söyleyen Genel Menajer Arzu Özyiğit, sözlerini şöyle tamamladı: “Sezon başından bu yana her geçen gün artan taraftar kitlesine ev sahipliği yaptık. Taraftar sayımızda çok ciddi yükselen bir grafik oldu. Burada sosyal medyamızın da çok etkisi oldu. Artık 2-3 bin kişiye karşı oynamaya başladık. Bu maç ilk kendi evimizde ev sahibi avantajına sahibiz. Bu avantajı çok iyi bir şekilde kullanmak istiyoruz. Bunun için de Cumartesi saat 18.00’da tüm taraftarlarımızı maçımıza bekliyoruz. Tüm taraftarımızı destek için Antalya Spor Salonu’na davet ediyoruz.