Doğan Hakyemez Veda Etti

Doğan Hakyemez Antalyaspor’a veda etti …

Doğan Hakyemez Veda Etti
8 Haziran 2017 13:57

Antalyaspor’da sene başında göreve getirilen Doğan Hakyemez, ekibimizin TBL’ye yükselememesinin ardından Antalyaspor’a veda etti.

Doğan Hakyemez, yayınladığı veda mesajında Şefik Öz ve Emin Altıner’in önerileriyle Aydın Örs, Alaeddin Yakan ve kendisi tarafından başlatılan üç senelik projenin Antalyaspor’un 1. Lig’e yükselememesinin ardından kendisi için sona erdiğini belirtti.

Doğan Hakyemez, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

03-Ağustos-2017 de Şefik Öz ve Emin Altınel’in önerileriyle, Aydın Örs ve Alaeddin Yakan’la başlattığımız üç senelik proje takımımızın üçüncü olup 1. Lige çıkamaması ile benim açımdan da sona erdi.

Şöyle bir geriye baktığımda, Antalya’da Kepez’le birlikte yeniden bir basketbol heyecanı yaşattığımızı görüyorum. Altyapıdan gelecek gençlerin yanında Koray Erdoğan, Umut Özden, Oğuz Yarol gibi gençleri takıma katmamızın yararlarını görüyorum. Antbirlik Salonunun yenilenmesi ile açmayı planladığımız Basketbol Okulunda Antalyaspor çatısı altında bir çok gençin yetişeceğini görüyorum. Dokuz ayda Antalya’da kurduğumuz organinasyonun yakında meyvelerini vereceğini görüyorum. Tek üzüntüm bize maddi manevi her türlü desteği veren Ali Şafak Öztürk Başkana 1. Lige çıkma sevincini yaşatamamak.

Dokuz ay zarfında her an yanımızda olan Aydın Örs’e, Alaeddin Yakan nezdinde teknik ekibime, oyuncu kardeşlerime, masörümüz Gültekin İpek ve şoförümüz Metin’le bize inanan ve destekleyen Antalyaspor taraftarlarına teşekkür ediyorum.

Bu arada Güray Kanan nezdinde Basketbol Yönetim Kuruluna, Menderes Türel, Ebru Türel, Necati Yıldırım ve Hilal Ertunalı’nın katkılarını hiç bir zaman unutmayacağım. Hakkınızı helal edin.