Arda Vekiloğlu: “Baskıya İhtiyacımız Var”

Başantrenör Arda Vekiloğlu, geçen hafta oynanan Yalova Group Belediye ve yarın oynayacakları Bursaspor Durmazlar maçları hakkında açıklamalarda bulundu …

Arda Vekiloğlu: “Baskıya İhtiyacımız Var”
8 Aralık 2017 12:06

Antalyaspor Başantrenörü Arda Vekiloğlu, geçen hafta oynanan Yalova Group Belediye ve yarın oynayacakları Bursaspor Durmazlar maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta oynadıkları Yalova mücadelesinin kolay geçmediğini, umduklarından daha fazla sayı yediklerini söyleyen Arda Vekiloğlu, kendilerine ait olan kimliği hem savunmada hem de hücumda sahaya yansıtarak farklı şekilde galip geldiklerini belirtti.

Yarın oynanacak Bursaspor Durmazlar’ın geçen yıl bir üst lige çıkma noktasına gelmiş bir ekip olduğunu aktaran Vekiloğlu, rakibin bu senede üzerine koyarak Süper Lig’e çıkma hedefiyle yola çıkan bir takım olduğunu vurguladı. Rakibin şu ana kadar öngörülerin altında kalmış olsa da önemli bir takım olduğunu savunan Arda Vekiloğlu, bu maçı baştan sona hem iyi savunma yaparak hem de müthiş bir enerjiyi sahaya yansıtarak oynamaları gerektiğini dile getirdi.

Yarın Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda oynanacak mücadeleye tüm taraftarları beklediklerini söyleyen Arda Vekiloğlu, sözlerini şöyle noktaladı:

Yarınki mücadele yumuşak oynamayı ve basit hataları kaldıracak bir maç değil. İlk dakikadan son dakikaya kadar en üst düzey mücadele gücümüzü ortaya koymak zorunda olduğumuz bir maç. Bizim de her geçen gün artan taraftar desteğimizin belki de bu maçta zirve yapması lazım. Seyircimizin o koşulsuz desteğine ve itici gücüne rakip takım üzerinde yaratacağı baskıya ihtiyacımız var.”