Basketbolda Sponsor Desteği

TB2L A Grubunu lider tamamlayan Antalyaspor’a forma sponsorluğu desteği geldi …

Basketbolda Sponsor Desteği
11 Mart 2017 09:02

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubunu lider tamamlayan Antalyaspor’a forma sponsorluğu desteği geldi.

Dün düzenlenen basın toplantısında açıklanan sponsorluk anlaşmasına Basketbol Kurulu Başkanı Güray Kanan, Basketbol Kurulu Üyesi Berkay Bahar, Genel Menajer Doğan Hakyemez ve sponsor firma Erdem Petrol’ün yönetim kurulu başkanı Erhan Erdem katıldı.

Güray Kanan, yaptığı açıklamada Erdem ailesinin desteğinin kentteki diğer işadamlarına da örnek olması gerektiğini söyleyerek, kendilerine böylesine inanan ve basketbolu seven işadamları ile hareket etmek istediklerini söyledi.

Kanan, basketbol takımının 1. Lig yolunda en önemli süreçten geçtiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Basketbol takımımız grubunu lider bitirip play-off ilk turunda Çankırı Belediyespor ile eşleşti. Basketbol’da 1. Lig’e yükselmeyi 3 adımdan oluşan bir hedef olarak görürsek, grubu birinci bitirmekle ilk hedefimizi gerçekleştirmiş oluyoruz. Çankırı Belediyespor maçı eleme usülü olacağı için bizim açımızdan en önemli adım diyebiliriz. Dolayısıyla Cumartesi günü 16.00’da oynayacağımız karşılaşmayı, bizim için bütün sezonun en değerli  maçı olarak görüyorum. Bu turda iki maçı alan altı takımın yer alacağı ‘üçüncü adım’ dediğimiz play-offa kalacak. Bu sezon 1. Lig’e, önümüzdeki  sezon da Süper Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz.”

İşadamı Erhan Erdem ise firmalarının 67 yıllık tarihinde zaman zaman Antalya’da spora destek olduklarını söyledi. Bu sezon futbolda Avrupa’ya, basketbolda is 1.Lig’e emin adımlarla ilerleyen bir takımın olduğunun altını çizen Erdem, bu koşuda faydalarının olabileceğine inandıklarını ve sponsor olmaya karar verdiklerini açıkladı.

Erdem Petrol, play-off maçları serisinde basketbol takımımıza forma sponsoru olarak destek verecek.