Basketbolculardan Uyuşturucu İle Mücadeleye Destek

Antalya Sivil Düşünce Derneği tarafından ‘Geleceğimiz Çiçek Açsın’ sloganı ile düzenlenen “Uyuşturucu İle Mücadelede Ailelerle El Ele” konulu etkinliğe Antalyaspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Arzu Özyiğit, Bşantrenör Arda Vekiloğlu ile oyunculardan Recep Solak, Koray Erdoğan ve Umut Özden katıldı…

Basketbolculardan Uyuşturucu İle Mücadeleye Destek
19 Nisan 2018 12:44

Antalya Sivil Düşünce Derneği tarafından ‘Geleceğimiz Çiçek Açsın’ sloganı ile düzenlenen “Uyuşturucu İle Mücadelede Ailelerle El Ele” konulu etkinliğe Antalyaspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Arzu Özyiğit, Bşantrenör Arda Vekiloğlu ile oyunculardan Recep Solak, Koray Erdoğan ve Umut Özden katıldı.

Etkinliğin açış konuşmalarının ardından konuk olarak kürsüye çıkan Arda Vekiloğlu, sporcu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini ve kendisinin de çok küçük yaşlarda spora başladığını belirtti.

Uyuşturucunun kendisinin ve arkadaşlarının hayatına hiç girmediğini anlatan Vekiloğlu, “Merak da etmedik. Çünkü bizim yaşamımızda okuldan sonra basketbol vardı ve basketbolda daha iyi olmaktan başka bir düşüncemiz yoktu. Profesyonel basketbolculuk hayatımda büyük hedeflerin peşinden koşmakla geçti. Spor yapmak, yarışmak ve yeni başarılarla mutlu olduk, başka bir arayışımız olmadı” diye konuştu.