Basketbolcular Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’inde mücadele ettiği ilk yılda normal sezonu 5. sırada tamamlayan ve play-offta Bahçeşehir Koleji’ne elenerek ligi tamamlayan Antalyaspor Basketbol Takımı, yemekte bir araya geldi.

Basketbolcular Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi
11 Mayıs 2018 16:29

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’inde mücadele ettiği ilk yılda normal sezonu 5. sırada tamamlayan ve play-offta Bahçeşehir Koleji’ne elenen Antalyaspor Basketbol Takımı, yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Başkan Cihan Bulut, Basketbol Şube Başkanı Güray Kanan, Asbaşkan Haldun Kilit ve Yönetim Kurulu adına Erhan Erdem, Sezgin Özer, Ali Kuş ve Şükrü Ülker’in yanı sıra, basketbol takımının sporcuları ve teknik heyeti katıldı.

Yemekte açılış konuşmasını yapan Başşkan Cihan Bulut, basketbol takımının Antalya’ya basketbolu sevdirdiğini ve genç nesillere örnek olduğunu aktardı. Yarınlarda Antalya şehrinin basketbol branşına daha fazla sahip çıkması gerektiğine inandığını söyleyen Cihan Bulut, geçirilen güzel sezonun ardından herkese tek tek teşekkür etti.

Sezon başında kimyası uyuşan bir takım kurmak istediklerini aktaran Basketbol Şube Sorumlusu Güray Kanan,çok iyi bir takım olduklarını ve bunu herkese gösterdiklerini dile getirdi. Güray Kanan, maçlarda ortaya koyulan mücadeleden ötürü çok gururlandığını ifade ederken, gelecek sezon Antalyaspor çatısı altında çok daha iyi bir mücadele  ortaya koyacaklarını belirtti.

Baş antrenör Arda Vekiloğlu ise şunları söyledi:

Oyuncularım bizi yanıltmadı ve karakter gösterdiler. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Yönetimimiz de bize inandı ve her konuda yardımcı oldu. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Hedefler doğrultusunda bu takım gerçekten çok başarılı olmuştur ve çok iyi işler yapmıştır. Basketboldan anlayan insanlar da bunu görüyor ve takdir ediyor. Anlamayanlar ise her zaman olacaktır. Herkese çok teşekkür ediyorum.