Basketbol Takımı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Antalyaspor Basketbol Takımı antrenör ve oyuncuları, Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’ne öğrencilerle bir araya geldi …

Basketbol Takımı Öğrencilerle Bir Araya Geldi
13 Aralık 2017 12:05

Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu ve Antalyasporlu oyuncular, Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin konuğu oldu.

Geçtiğimiz aylarda Samuel Eto’o ve yöneticileri de ağırlayan okula ziyarette bulunan Baş Antrenör Arda Vekiloğlu ile oyuncular Valentin Pastal ve Emir Gökalp, öğrencilerin basketbol hakkında merak ettiği soruları yanıtladı.

Her maçın kendileri için büyük önem taşıdığını dile getiren Arda Vekiloğlu, ligde şu an üçüncü sırada olduklarını, hedeflerinin bu sezon sonunda üst lige yükselmek olduğunu ifade etti.

Öte yandan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in bağışlarıyla inşa edilen Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nde zaman zaman profesyonel sporcuları ağırladıklarını dile getiren Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Demir, milli sporcu yetiştirmeyi amaç edinmiş bir okul olarak spora her zaman destek olduklarını söyledi.

Söyleşinin sonunda öğrenciler Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu ve oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.