Aydın Örs’ten Çarpıcı Açıklamalar

Antalyaspor Basketbol Baş Danışmanı Aydın Örs’ten çarpıcı açıklamalar geldi…

Aydın Örs’ten Çarpıcı Açıklamalar
28 Eylül 2016 12:29

Antalyaspor Basketbol Baş Danışmanı Aydın Örs, Kartepe’de TB2L takımlarıyla oynadıkları maçlardan sonra “Bu ligdeki basketbola adapte olmamız gerekiyor.” dedi.

Bu ligi kendisinin de yeni öğrendiğini belirten Örs, “Buradaki basketbolu anlatıyorlardı, şimdi de gözlerimizle anlatılanları görüyoruz. Mücadele bildiğimiz mücadelenin çok üzerinde. Rakip kadar itişip kakışmazsan şansın kalmıyor. Bu basketbola başta oyuncular olmak üzere hepimizin alışması gerekiyor. ” diye konuştu.

Oynadıkları takımlarda çok enteresan oyuncular gördüğünü kaydeden Aydın Örs, “Bunlar arasında beni en çok etkileyen TOFAŞ’tan Berkan Durmaz oldu. 2.06’lık oyuncu Kukoc gibi iki numara, üç numara oynayabiliyor. TOFAŞ’ta başka iyi oyuncular da var. Ormanspor ve Karesi de bu ligde nasıl oynayacaklarını bilen takımlar.” dedi.

Antalyaspor olarak işe geç başladıklarını ama iyi oyuncular bulduklarını söyleyen Örs, “Ama takımın kimyasında eksikler görüyorum. Belki bir-iki takviye daha gerekebilir. Çok iyi çalışıyorlar. Grubu bir veya iki bitirir diye düşünüyoruz. Bu ligde nasıl oynanması gerektiğini öğrendikçe daha da iyi sonuçlar gelecektir.” şeklinde konuştu.