Antalyaspor’da Taraftar Desteği Bekleniyor

Antalyaspor Basketbol Takımı, yarın saat 17.00’da Antalya Spor Salonu’nda ağırlayacağı Düzce Belediyesi maçından galibiyetle ayrılmak için taraftarlarından destek bekliyor…

Antalyaspor’da Taraftar Desteği Bekleniyor
13 Mart 2018 15:07

Antalyaspor Basketbol Takımı, yarın saat 17.00’da Antalya Spor Salonu’nda ağırlayacağı Düzce Belediyesi maçından galibiyetle ayrılmak için taraftarlarından destek bekliyor.

Geçen hafta deplasmanda mağlup oldukları Bahçeşehir Koleji maçını değerlendiren Antalyaspor Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, özellikle ilk yarının son 5 dakikasına kadar hem savunma hem de hücum anlamında çok doğru işler yaptıklarını söyledi. Asist üzerinden sayılar bulduklarını hatırlatan Vekiloğlu, “Dış atışlarda iyi bir şut yüzdesi yakaladık. Savunmada da kolay sayı vermeyen daha agresif bir görüntü içerisindeydik. Sonrasında ilk yarının son dakikaları ve ikinci yarıda bunları yapamadık” diye konuştu.

Deplasmanda Bahçeşehir Koleji’ne kaybetmiş olmanın kendileri için telafi edilemez bir sonuç olmadığını vurgulayan Arda Vekiloğlu, “Önümüzde oynayacağımız maçlar çok daha önem kazandı. Özellikle lig sıralamasında altımızda oynayacağımız takımlarla maçlarda kayıp yaşamamamız lazım. Bu ligi ilk 4 içerisinde bitirebilmek için lig sıralamasında üstümüzde oynayan takımlarla da elimizden geldiğince galibiyet almalıyız” dedi.

Düzce Belediyesi maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirten Vekiloğlu, “Düzce Belediyesi ve ardından oynayacağımız Selçuklu Belediyesi maçı bizim ligi hangi sırada bitireceğimizle alakalı çok büyük ipucu verebilecek maçlar. Bu nedenle her iki maçtan da en iyi sonuçları almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yarın sahalarında oynayacakları Düzce Belediyesi maçında taraftarlarının desteğini hissetmek istediklerini kaydeden Arda Vekiloğlu, “İstanbul’da oynadığımız maçta, sayıları çok fazla olmasa da Antalyasporlu taraftarlarımız yanımızdaydı. Onların orada bulunmaları, destek vermeleri, yanımızda olduklarını hissettirmeleri bizim için önemli. Normal sezonun bitiminde ve ardından oynayacağımız play-off sürecinde taraftar sayımızın daha da artmasını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.