Antalyaspor Sezonu Açtı

Antalyaspor Sezonu Açtı
3 Ağustos 2017 17:46

Bu sezon TBL’de mücadele edecek olan Antalyaspor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını 10.000 Kişilik Spor Salonu’nda yaptı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ardından konuşan Antrenör Arda Vekiloğlu, en büyük hedeflerinin Antalyaspor’a yakışan basketbol anlayışını sahaya koymak olduğu söyledi.

Transfer edilen yabancı isimlere de değinen Vekiloğlu, “Transfer ettiğimiz Robert Lowery Jr. ve C.J. Leslie, birden fazla pozisyonda oynayabilen ve enerjisi yüksek, atletik, takım kimyasına fayda sağlayabilecek özellikte oyuncular. Takımımıza büyük katkılarının olacağı inancındayım.” ifadelerini kullandı.

Yeni sezon öncesi hazırlık süreci hakkında da açıklamada bulunan Vekiloğlu, takımın birkaç gün Antalya’da kamp yaptıktan sonra 9 günlük kampa gireceğini, kamp döneminde takıma atletizm, kuvvet ve kondisyonla ilgili yükleme yapılacağını belirtirken, yabancı oyuncuları da kamptan dönüş tarihine yetişmesiyle teknilk ve taktik idmanların yoğunlaşacağını açıkladı.

Sezon öncesi hazırlık maçlarına da değinen Arda Vekiloğlu, takımın birkaç hazırlık maçı organizasyonuna çıkacağını, bu maçlarda takımı görüp Federasyon Kupası maçlarına da hazır olmak istediklerini dile getirdi.