Antalyaspor Play-off Rövanşına Çıkıyor

Türkiye Basketbol 2. Lig (TB2L) A Grubu’nu lider tamamlayan Antalyaspor, play-off ikinci maçında salı günü Çankırı Belediyesi Demirspor’la karşılaşacak…

Antalyaspor Play-off Rövanşına Çıkıyor
13 Mart 2017 12:37

Türkiye Basketbol 2. Lig (TB2L) A Grubu’nu lider tamamlayan Antalyaspor, play-off ikinci maçında salı günü Çankırı Belediyesi Demirspor’la karşılaşacak.

Antalyaspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Doğan Hakyemez, play-off ilk karşılaşmasında Çankırı Belediyesi Demirspor’u 74- 68 yendiklerini hatırlattı. Tek hedeflerinin galibiyet ve 1. lig olduğunu kaydeden Hakyemez, “Tüm sezonun emeğinin karşılığını üst lige çıkarak almayı istiyoruz” dedi. Cumartesi günü oynanan maçta takımının Çankırı’ya karşı iyi bir performans ortaya koyduğunu söyleyen Doğan Hakyemez, “Geçen maçta savunmamız gayet iyiydi. Ömer Sancaklı’nın iyi oyunu sayesinde savunmayla birlikte bu galibiyete aldığımızı söyleyebilirim” diye konuştu.

İlk maçı kazandıklarını ancak turu geçmek için Çankırı Belediyesi Demirspor’un evindeki bu karşılaşmayı da kazanmaları gerektiğini vurgulayan Doğan Hakyemez, “İnşallah bu maçı da kazanıp 6’lı gruba kalacağız. Takımımızda sakat yok. Bir aksilik olursa yani bu maçı kaybedersek, 3’üncü maçı Antalya’da oynayacağız. Ama biz galibiyetten başka hiçbir şey düşünmüyoruz” dedi.

Çankırı Belediyesi Demirspor-Antalyaspor karşılaşması 14 Mart Salı günü saat 18.00’da Çankırı Orhan Saka Spor Salonu’nda oynanacak.