Antalyaspor Hedefini Belirledi

Cumartesi günü seyircisi önünde ilk resmi maça çıkmaya hazırlanan Antalyaspor hedefini belirledi …

Antalyaspor Hedefini Belirledi
18 Ekim 2016 10:56

Türkiye Basketbol 2. Lig’de yer alan ve cumartesi günü seyircisi önünde ilk resmi maça çıkmaya hazırlanan Antalyaspor’da hedef belirlendi.

Genel Menajer Doğan Hakyemez, bu yıl başarılı olarak yeni sezonda yükselmek ve TBL’de yer almak istediklerini söyledi.

Hakyemez, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Aydın Örs ve Alaeddin Yakan ile üç gün içinde Başkanımız ve Yönetimimizin onayı ile takımı kurduk. Transfere geç başladığımız için alacağımız oyuncu sayısı sınırlıydı. Birinci Ligi hedefleyen takımlar hem transferlerini yapmış hem de çalışmalara başlamışlardı. Biz de 22 Ağustos itibariyle tam kadro çalışmalara başladık. Günde 4 saat  kondisyon, ağırlık ve basketbol olarak antrenman yaparak hazırlık maçları dönemine geldik. Bu arada idari yapılanma da tamamlandı. Mehmet Akdağ, Güray Kanan, Cengiz Akar, Haldun Kilit, Murat Süğlün, Semih Beken, Berkay Bahar’dan oluşan yönetimiyle güçlenen idari kadromuz hedefi TBL olarak belirledi.

Hazırlık maçlarıyla da ilgili değerlendirmede bulunan Hakyemez, “Eurocup Şampiyonu Galatasaray Odeabank, büyük bir jest yaparak açılış maçımıza geldi. 12 oyuncu ve teknik heyet ilk defa bir araya geldiği için, bir aylık hazırlık dönemi uyum süreci için yeterli  olmadı. İlk hazırlık maçlarını ligi hedefleyen sert takımlarla karşılaştık ve yenilgiler aldık. Bu hazırlık maçları sırasında da yoğun çalışma programına aynı hızla devam ettik. 11 hazırlık maçında 7 galibiyet 4 yenilgi aldık. Bu çalışmalar ve hazırlık maçlarıyla takımımız her gün üstüne koymaya ve oturmaya başladı. Antalyaspor Basketbol Turnuvası’nda Fethiye Spor, Aydın BŞB Efe Spor ve Kepez Belediyesi maçları ile lige hazır duruma geldik. Son dönemde Fırat Töz ve Yiğitcan Vardal’ın sakatlıkları biraz canımızı sıktı. Ancak hafta sonu başlayacak lige hazırız. Hedefimiz Antalyaspor’u layık olduğu yere çıkarmak. Antalya basketbolseverleri hedeflediğimiz TBL yolunda yanımızda görmek istiyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.