Antalyaspor’un Gençleri Şampiyonluk Yolunda

Antalyaspor’un gençleri şampiyonluk yolunda…

Antalyaspor’un Gençleri Şampiyonluk Yolunda
10 Nisan 2017 13:57

Denizli’de 7-9 Nisan günleri arasında düzenlenen Türkiye Gençler Bölge Grupları’nda mücadele ettiği C Grubu’nda 3’te 3 yaparak grup birincisi olmayı başaran Antalyaspor Genç Basketbol Takımı, Antalya’da düzenlenecek olan A Seviyesi Türkiye Gençler Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

C Grubu’nda karşılaştığı Trabzonspor, Ereğli Belediyesi ve Akhisar Belediyesi’ni mağlup etmeyi başaran Antalyaspor’un genç basketbolcuları, 2-7 Mayıs günlerinde Antalya’nın ev sahipliği yapacağı A Seviyesi Gençler Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluk mücadelesi verecek.

Takımın ortaya koyduğu performans nedeniyle oldukça memnun olduğunu söyleyen Antalyaspor Basketbol Alt Yapı Menajeri Arda Urcu, “Grubumuzdaki bu mücadelelerde teknik ekip ve oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunuz. Bu başarılar, geleceğe daha da güvenle bakmamızı sağlıyor” diye konuştu.

Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselme hedefinde olan ve bu hedef yolunda final maçlarında mücadele veren A Takımlarına da gelecekte en az 3 oyuncunun dahil olabilecek kapasitede olduğunun vurgulayan Urcu, “Evimizde oynayacağımız şampiyona maçlarında Antalyaspor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.