Halay: Basit Hatalar Beraberliği Getirdi

Halay: Basit Hatalar Beraberliği Getirdi
22 Kasım 2015 16:11

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 10. haftasında sahasında Taşova Yibo ile 23-23 berabere kalan Antalyaspor’da Antrenör Okan Halay, maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Takım olarak maçın başından sonuna kadar özellikle hücum gücü oldukça yüksek bir takıma karşı savunmada hiç taviz vermedikleri belirten Halay, geçmiş maçlara göre savunma dirençlerinin yüksek olmasıyla beraber hücum anlamında çok yeterli olmadıklarını söyledi.

Tempolu ve hızlı oynadıklarını kaydeden Okan Halay, “İkinci yarıda iki defa 3 sayı farkı yakalamamıza rağmen hücumda basit hatalar maçın beraberlikle sonuçlanmasına neden oldu. Maçı kazanmanın ne kadar önemli olduğunu bilmemize rağmen,  özellikle farkı yakaladığımız bölümlerde hücumda statik oyun belki de galip gelme şansımızı elimizden aldı. Ligde iyi veya kötü takım olgusunu kesinlikle kabul etmiyorum. İlk yarının son iki maçını da galip gelmek için oynayacak güce sahibiz ve galip gelebilmek adına yapılması gereken her şeyi yapabilecek oyunculara sahip olduğumu biliyorum” diye konuştu.