Halay: “Başarısızlığı Bekleyenler Var”

Halay: “Başarısızlığı Bekleyenler Var”
19 Kasım 2015 11:08

Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Okan Halay, yaptığı açıklamada Antalyaspor’un başarısızlığını bekleyenler olduğunu söyledi.

Antalyaspor, ligde hafta sonu evinde oynayacağı Amasya Taşova YİBO maçının hazırlıklarını sürdürürken, antrenör Halay yaptığı açıklamada ligin en iyi oynayan takımlarından birine karşı mücadele edeceklerini açıkladı.

Halayi takımın uzun zamandır iyi bir oyun ortaya koyduğunu ancak iki haftadır sakatlıklar ve cezalılar sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını ifade etti ve şunları söyledi:

Amasya Taşova YİBO maçının hazırlıkları iyi bir şekilde devam ediyor. Şu anda ufak tefek sakatlıkları olan oyuncularım var. Aynı şekilde Amasya takımında da sakatlıklar olduğunu biliyorum. Rotasyon konusunda iki takımın da sıkıntıları var. O günkü maçta kim daha iyi oynar, kim daha iyi mücadele ederse maçı kazanacağını düşünüyorum.

Halay, takıma hem hücumda hem de defansta önemli bir katkı koyan Erdinç’in bu hafta kırmızı kart cezası yüzünden takımdaki yerini alamayacağını ifade ederek, eksikliğini hissedeceklerini fakat diğer oyuncularının daha fazla çalışarak bu açığı kapatacaklarını vurgulayan Halay, “Öncelikli hedefimiz ilk 8’e kalabilmek. İlk 8’e kaldıktan sonrada ligi sıralamada en iyi yerde bitirerek, play-off’taki rakibimize bakacağız. Normal şartlarda ilk 8’e kalabileceğimiz inancını taşıyorum. Fakat sene başından beri herkes bizi düşme potasında görüyor. Antalyaspor’un başarısızlığını bekleyenler var. Bu beklentileri boşa çıkararak, Antalyaspor’u gereken yerlere taşıyacağız.” dedi.