Biz Ne Oynuyoruz?

Himmet Güler yazdı…

Biz Ne Oynuyoruz?
2 Eylül 2019 09:58

Konyaspor’un 7 oyuncusu, üç yıldır birlikte oynuyormuş. Haftalardır kendi evinde maç kazanamıyor Konyaspor. Bu tarz bir rakibe karşı deplasmandan alınan 1 puan iyidir gibi görünüyor. Bu durum, sadece kağıt üzerinde böyle ama.

Sahada oynanan futbola gelince, eleştiriyi kesinlikle hak eden bir oyun vardı. Bir kere en baştan söyleyeyim, Aatıf böyle oynayacaksa kesinlikle çok kötü bir futbolcu transfer etmişiz biz. Bizim bildiğimiz Aatıf kesinlikle bu kişi değil. Chico’ya neler olmuş böyle? Dikine oynayan adam gitmiş, yerine yan pas ve geri pas yüzdesi yüksek, tehlikeli bölgelerde çok kolay faul yapan birisi gelmiş.

Oyuna Hakan’sız başlamak tamamen  Bülent Hocanın hatası. Geçen hafta Hakan çıktıktan sonra Denizlispor’a maçı nasıl verdiğimizi cümle alem bilirken, Bülent Hocadan böyle bir hata beklemiyordum. Orta alanı rakibe resmen verdik Hakan’sız.

Ayrı bir paragraf da Doğukan için açmam gerekiyor. Doğukan ofansif bir oyuncu. Geçen sezon 35 maç oynadı. Bu sezon 2. Zira oynamadığı tek maçı dişi ağrıdığı için kaçırdı. İki sezonda toplam 37 maç oynadı Doğukan. Ofansif olarak oynayan Doğukan ne yaptı sizce 2 sezon boyunca? Sadece 2 asist! Olmuyor Doğukan’dan maalesef. İlk 11 oyuncusu değil kesinlikle. Hatta bu performans ile Süper Lig oyuncusu dahi hiç olamayacak maalesef. Bülent Hocanın da artık kendisini Doğukan konusunda sorgulama vakti geldi de geçiyor. Konyaspor maçında öyle bir bencillik yaptı ki, Serdar resmen kahroldu o pozisyonda.

Biz ne oynadığımızı bilmeden 1 puan aldık. Rakip Konyaspor da iyi değildi Allah’tan. Ama büyük bir baskı kurdular bize karşı. Bu da bizim kötü olmamızdan ötürüydü.

Alkışı hak eden taraftarlarımız vardı. 90 dakika seslerini dinleyemedik zira her zaman olduğu gibi maçın 25. dakikasında girmeye başladılar tribüne. 70. dakikada halen stada giren taraftarımız vardı maalesef. Zaten dakikalar geçtikçe tribünde ses daha da sert çıkmaya başladı. Umarım bir gün gelir, Antalyaspor tribünü maçlardan önce Konya çevresini gezmekten kurtulur. Zira en az bir Konyalı kadar ezberledi neredeyse o yolları Antalya tribünü.