Bitsin Bu Hasret

Selin Antalya yazdı…

Bitsin Bu Hasret
8 Ağustos 2019 08:26

Ligin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Muhteşem bir Antalyaspor izlemeyi beklediğimiz bu günlerde bu yazımda sezon öncesini değerlendirelim istedim.

Erzurum ve Bolu olmak üzere 2 tane hazırlık kampı yapan Antalyaspor futbolcuları, hazırlık maçları ile sezona motive başladığını gösterdi. Fakat takımın oyun düzeni ve sistemini yerleştirmeye çalıştığını gözlemlemiş bulunuyoruz. Hazırlık maçlarındaki genel performans göz doldurmasa da kötü değildi. Bununla birlikte fark ettiğimiz en önemli şey, takımın ciddi bir transfer ihtiyacının olduğudur.

Transfer konusunda yönetimin bütçe sıkıntısı olduğunu biliyoruz. Fakat sezonu kötü geçirmemek ve kısır bir döngüye girmemek için mutlaka transfer yapılması gerekmektedir. Aksi halde transfer politikasını iyi yönetememek ve taraftarın beklediğini verememek kombineler başta olmak üzere, reklam gelirlerini, store satışlarını etkileyebilir. Bu durum da takımı ve taraftarı kısır bir döngüye sokar. Umarım yönetim bu konu ile ilgili en kısa zamanda aksiyon alır.

Bu yıl sezon öncesi en güzel olan şey kesinlikle yenilenen store ürünleri ve tasarımları. Sosyal medyada diğer takımları destekleyen taraftarların bile Antalyaspor Store ile ilgili güzel yorumlarını görüyoruz. Beklenen aynı şey kombine satışlarının da  istenilen rakama ulaşmasıdır. Bunun için yönetim bir aksiyon almalı ve satışları bir an önce arttırmalı. Çünkü futbolda başarı muhteşem taraftar eşittir motive futbolcular ile oluşmaktadır.

Sezona Göztepe maçı ile göz dolduran ve galibiyetle sonuçlanan bir maç izlemek için sabırsızlanıyoruz. Haydi Antalyaspor vurduğun gol olsun.

Bununla birlikte milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile Kurban Bayramının camiamıza, sporcularımıza, taraftarlarımıza ve tüm halkımıza mübarek olmasını diler; herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu, birlik ve beraberlik ortamı içinde nice güzel bayramlar temenni ederim.