Bisiklet Takımı ile Fiberli 6. Kez İşbirliğine Gitti

Antalyaspor bisiklet takımımız, 2020 sezonunda de Fiberli sponsorluğunda yarışmalara katılacak.

Bisiklet Takımı ile Fiberli 6. Kez İşbirliğine Gitti
5 Şubat 2020 11:57

Daha önce beş kez Antalyaspor Bisiklet Takımımıza sponsor olan Fiberli, bu yıl da sponsorluğunu devam ettirerek altıncı kez bisiklet takımının sponsoru oldu. 

Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu ve Fiberli Genel Müdürü Erçin Çakmaklı ile Fiberli Antalyaspor bisiklet takımımızın sporcuları katıldı.

Hakan Gürcüoğlu, temiz enerji mesajını uluslararası yarışmalara da ulaştıran Fiberli  Antalyaspor Bisiklet takımının 6. yılında da sponsorluğunu üstlenen Fiberli markasına bisiklet branşına ve şehirlerinin takımlarına destek oldukları için teşekkür etti. 

2015 yılında faaliyete geçen bisiklet takımının kuruluşundan bu yana Fiberli markası ile yoluna devam ettiğinin altını çizen Fiberli Genel Müdürü Erçin Çakmaklı ise “Marka olarak ‘Enerjini Koru’ sloganıyla yola çıktık. Çünkü enerjinin ne kadar kıymetli olduğunu ve önümüzdeki günlerde ne kadar önem taşıyacağını biliyoruz. Her zaman spora ve bisiklet takımımıza destek olacağız.” ifadelerini kullandı.