Bireysellik

Selin Antalya yazdı…

Bireysellik
28 Ekim 2019 08:29

Takım olarak geçen hafta evinde 6 gol yemişsin ve bunun telafisi olacak diye gittiğin Sivas deplasmanından 2 gol daha yiyip geri dönmüşsün. Adama sorarlar, “hoca senin bu defans ne yapıyor?” diye.

Yaşlı bir defans, isteksiz bir orta saha, saldırmayan forvetler… Sonuç mağlubiyet. Bu takımın bireysel hatalardan sürekli kaybetmesinden taraftar olarak yorulduk. Bireysel hataların en büyük nedeni takım olma bilincine sahip olmamak, kondisyon eksikliği ve düzensiz yaşantıdır. Bülent Hoca teknik olarak her şeyin iyi olduğunu düşünüyor ve takımda bireysel hatalar nedeni ile kaybedildiğini savunuyorsa o zaman bu bireysel futbolcular ile değişik bir yöntem izlemelidir.

Takıma ara dönemde acil defans takviyesi gerekiyor. Bu defans ile karşımıza halı saha takımı çıkarsan gol yeriz. O derece durumun ciddiyeti ortadır.

Maç ile ilgili düşüncem Bülent Hocanın Boffin yerine Ferhat ile başlaması doğruydu. Boffin’in Gençlerbirliği maçındaki rahatlığı yüzünden goller yemiştik. Fakat bu seferde Ferhat’ın yanlış hamlesi sonucu gereksiz bir gol yedik.

Sonuç olarak takım kötü gidiyor, taraftar mutsuz, yönetimde ise en ufak bir hamle yok.

ETİKETLER: ,