Bir Puan İyi mi

Maçtan önce bu kadar eksik oyuncu olduğu için 1 puan verseler çoğunluk reddetmezdi. Ama oyunun gidişatı dün geceki gibi olunca bir burukluk oldu…

Bir Puan İyi mi
26 Aralık 2018 08:28

Fenerbahçe’nin durumu malum… Biz de 6-7 oyuncumuzdan eksik çıktık bu maça. Hafta arası oynanan Darıca Gençlerbirliği maçında gördük ki bu takımın yedek kulübesi çok yetersiz. Yani demem o ki, geriden gelip oyunun kaderini etkileyecek oyuncumuz neredeyse yok. Eldeki malzemeden olur mu? Bence yeterli şans verilirse olacak.

Dün 90. dakikada oyuna sessiz sedasız giren Fehmi daha önceki yazılarımda da kendisinden bahsettiğim bir oyuncu. 15 yaşında oyuna girdiği anda Türkiye Süper Lig tarihinin en genç oyuncusu ünvanını da eline aldı. Bülent Hocama burada teşekkür ediyorum. İlerleyen maçlarda daha erken, daha fazla şans vereceğinden de şüphem yok.

Oyunu maç genelinde geride kabul ettik. Olması gereken de buydu zaten. Lakin kontra atak olayına neredeyse hiç girmedik. Halbuki bu kadar üstümüze gelen, geride bu kadar boşluk bırakan ağır Fenerbahçe savunmasını darmadağın edecek potansiyel vardı. Tarihin en kötü Fenerbahçe takımını yakalamışken ben 1 puana sevinemedim şahsen. Hele dakika 75’ten sonra rakip 10 kişi kalmışken… Dikkat ettiyseniz rakip takım hocası Ersun Hoca da oyuncu değişikliklerini 1 puan üzerine kurdu.

Maçtan önce bu kadar eksik oyuncu olduğu için 1 puan verseler, sanırım camianın çoğunluğu reddetmezdi. Ama oyunun gidişatı dün geceki gibi olunca maalesef bir burukluk oldu.

Tribünlerimiz 90 dakika boyunca efsane destek verdi. Ara ara sert girişler ile takımı ateşlemeye çalıştık. Tribün olarak gerçekten üç puan için elimizden geleni yaptık. Maç öncesi “Elbet bir gün” temalı dev pankartımız da ülke gündemine girdi yine. O pankart için gerçekten çok emek harcadık.

Bakalım ligin ikinci yarısı bize neler getirecek. Tabii ki Göztepe ile oynayacağımız kupa maçlarını da es geçmeyelim.