Beklediğimiz Sonuç

Selin Antalya yazdı…

Beklediğimiz Sonuç
21 Temmuz 2020 08:59

Geçen hafta oynadığımız Trabzonspor maçındaki aynı kadro ile çıkarak, Tamer Hoca doğru bir tercih yapmıştı. Bununla birlikte takım ilk yarıda fazla pozisyona giremedi ve maç ortada geçti. İkinci yarı ise takım daha atak ve istekli oyuna başladı.

Stoperde Kudryashov ve Veysel ikilisinin bu maç performans olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle Kudryashov’un kritik müdahaleleri vardı.

Bana göre her iki takım maça bir puan almak için çıkmıştı. Gerekli hırs, istek ve atak bir futbol yoktu. Fakat yine de biz Ankaragücü takıma göre daha etkin ve hücum ağırlıklı bir futbol oynayarak golü bulduk ve 3 puanı aldık.

Doğukan üç haftadır kendi pozisyonunda oynadığı için daha etkin olmaya başladı. Bunun neticesinde sahada daha hırslı, daha istekli ve daha fazla çalışan bir Doğukan vardı. 62. dakikada attığı şut ise gol olmasa da etkileyiciydi.

Doğukan kadar Bünyamin de genç arkadaşlarımız arasında yıldız gibi parlıyor. Her geçen gün takıma katkısı ve performansı artıyor. Bu maçta da Bünyamin başarılı bir performans göstererek takımda yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Bununla birlikte 68. dakikada oyuna yeni giren Fredy, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyon ile hepimizi umutlandırdı. Ardından 83. dakikada Jahovic’in kaleci ile karşı karşıya kaldığı yüzde yüz gollük pozisyonu harcaması kötü oldu. Fakat 93. dakikada aynı pozisyonda golü bularak hatasını telafi etti ve takıma 3 puanı getirdi. 

Golün ardından Ankaragücü’nün gerilmesi, maçta gereksiz kartlar almamıza sebep oldu. Hakan Özmert’in yokluğunda kaptan olarak sahaya çıkan Yekta, oyundan alındıktan sonra kırmızı kart görerek önümüzdeki hafta cezası biten Hakan Özmert’e kaptanlığı tekrar bırakmış oldu.

Önümüzdeki hafta Galatasaray’ı yenerek ligi güzel bitirmek ve yeni sezon hazırlıklarına başlamak tek temennimiz olarak kaldı.