Ali Şafak Öztürk: “Bazıları Başarılı Olmamızı İstemiyor”

Ali Şafak Öztürk, yaptığı açıklamada kendilerinin başarılı olmasını istemeyenlerin olduğunu söyledi …

Ali Şafak Öztürk: “Bazıları Başarılı Olmamızı İstemiyor”
15 Kasım 2017 18:22

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Ali Şafak Öztürk, yaptığı açıklamada kendilerinin başarılı olmasını istemeyenlerin olduğunu söyledi.

İnsanların sürekli Antalyaspor’un battığından dem vurduğunu  söyleyen Ali Şafak Öztürk, kendilerine bugüne kadar verilen sözlerin hiçbirisinin tutulmadığını, iki sezondur Antalyaspor için bazı transferler yaptıklarını ve çoğu bedelsiz olan oyuncuların iyi oyuncular olduğunu söyledi. Bu süreçte yapılan tüm transferlerin nedeninin Antalyaspor’u iyi bir yere getirebilmek olduğunu belirten Öztürk, tüm amaçlarının bu olduğunu savundu.

Kendileri döneminde yapılan yatırımların Antalyaspor’un geleceğini kurtaracak projeler olduğunu savunan Başkan Öztürk, “Son dönemdeki yapılan tartışmaların içinde yer almak istemedik. Sürekli bir karalama kampanyası oldu üzerimizde. Ismarlama haberler geldi. Bir oyuncunun maliyeti üzerine ayrı ayrı zamanlarda 5-6 dönemlerde ayrı haberler yapıldı.” dedi.

Antalyaspor Kulübü Derneği, Antalyaspor Spor Faaliyetleri A.Ş ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında imzalanan sözleşmelerinde Antalya ilinde moloz döküm yerlerinin işletme hakkını Antalyaspor olarak aldıklarını söyleyen Şafak Öztürk, şunları söyledi:

Bir yıldır yürütülen projenin meyvelerini Antalyaspor ve amatör spor branşları alacak derken, güçlü Antalyaspor için büyük bir adım attık derken birim fiyatı meclis kararıyla yarı yarıya düşürüldü. Moloz işi Antalyaspor’un geleceğini kurtaracak bir projeydi. 2046 yılına kadar imzalanmıştı. Ortalama beklentimiz senede 25 milyon TL olacak bir projeydi. Yaptığımız yatırımları mantıklı hale getirecek bir projeydi. Bize verilen söz buydu. Yatırımcı firma ile anlaşma imzalandı. Bundan sonra bu rakam düştü. 25 milyonun, 18 milyonu da garanti olmak üzere anlaşılmıştı. Birim fiyatının düşürülmesi yatırımcılar için bütün mantığı ortadan kaldırdı. Gerek bu proje ve diğer projelerde sonuca ulaşılamaması, ulaşılanın da bir an da ortadan kaldırılmasının altında yatan sebepleri anlamakta güçlük çekiyoruz. Bu son hamle Antalyaspor’un başarılı olmamasının düşündürüldüğünü ortaya çıkıyor. Anlam vermiyoruz. Bazıları Antalyaspor’un başarılı olmasını istemiyor ya da Antalyaspor’un bizimle başarılı olmasını istemiyor.