Vekiloğlu: “Her Zaman Galibiyete İhtiyacımız Var”

Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, cumartesi günü oynayacakları Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent maçı hakkında açıklamalarda bulundu…

Vekiloğlu: “Her Zaman Galibiyete İhtiyacımız Var”
2 Mart 2018 17:00

Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, cumartesi günü oynayacakları Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Sezon boyunca dört tane hızlandırılmış hafta olduğunu ve bunlardan birini daha geride bıraktıklarını hatırlatan Vekiloğlu, sporcular için arka arkaya hızlı bir tempoda maç oynamanın kolay olmadığını söyledi.

Normal sezondaki en önemli şeyin galibiyet sayısı olduğunu belirten Arda Vekiloğlu, bu bakımdan değerlendirince bu 3 maçlık hızlandırılmış haftayı 2 galibiyetle tamamladıklarını vurguladı. 3’te 3 yapmak istediklerini kaydeden Vekiloğlu, son maçtaki görüntülerinin oldukça yorgun olduğunu ifade etti.

Galibiyete şiddetle ihtiyacı olan bir takımla karşılaşacaklarını söyleyen Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü, rakiplerinin istediği gibi bir sezon geçirmediğini hatırlattı. Ligin ilk, son ya da orta sırasındaki takımların yer kapma ve ligde kalma mücadeleleri gibi faktörlerin devre girdiğini vurgulayan Arda Vekiloğlu, çok yakın hedefler olunca takıma ekstra motivasyon sağladığını kaydetti.

Her zaman galibiyete ihtiyaçlarını olduğunu belirten Vekiloğlu, sezonun başından beri ortaya koydukları performansı istikrarlı bir şekilde devam ettirmek istediklerini ve kazanmak istedikleri bir maça çıkacaklarını söyledi.