Vekiloğlu: “Her Maçı Kazanmak İstiyoruz”

Antalyaspor Basketbol Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, geçtiğimiz hafta  oynadıkları OGM Ormanspor ve 14 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Ankara TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynayacakları Türk Telekom maçları hakkında açıklamalarda bulundu…

Vekiloğlu: “Her Maçı Kazanmak İstiyoruz”
13 Nisan 2018 14:42

Antalyaspor Basketbol Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, geçtiğimiz hafta  oynadıkları OGM Ormanspor ve 14 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Ankara TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynayacakları Türk Telekom maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

OGM Ormanspor’un çok formda bir takım olduğunu ve son 5 maçını kazandığını belirten Arda Vekiloğlu, onların da play-off’a kalmak gibi hedefleri olduğunu hatırlattı.

Maçı çok ciddiye alarak oldukça iyi başladıklarını kaydeden Vekiloğlu, “Özellikle ilk periyotta iyi bir savunmayla, rakibimize sayı şansı pek tanımadık. Hücum kısmında da topu paylaşarak asistler üzerinden sayıya gittik” diye konuştu.

Türk Telekom’un şampiyonluğu ilan etmesinin cumartesi günü oynayacakları maça etki etmeyeceklerini düşündüklerini söyleyen Arda Vekiloğlu, rakibin buna dair açıklamalarının olduğunu ifade etti.

Türk Telekom’un ligin kaderini etkileyen maçlar oynayacağını aktaran Vekiloğlu, “Şampiyonluğu garantiledikten sonra zaten kayıpla başladılar. Cumartesi günü reaksiyon vereceklerini düşünüyorum. Garantilemiş olsalar bile o takımın bu ligde bir kimliği var. Diğer takımların kaderinde etkilememek adına en ciddi şekilde çıkıp oynayacaklarını düşünüyorum” dedi.

Türkiye Basketbol Ligi’nin en çok maç kazanmış takımıyla oynayacaklarını vurgulayan Arda Vekiloğlu, deplasmanda oynayacakları maçın oynayacakları en zor maçlardan biri olduğunu söyledi.

Her maça galibiyet hedefiyle çıktıklarını belirten Vekiloğlu, ” Play-off serisine en iyi şekilde girmek adına değerlendirdiğimiz bir aydı. Bu oynayacağımız 4 maçı bu şekilde bakıyorduk biri geride kaldı. Kalan 3 maçı da oynayıp Play-Off’a en hazır şekilde girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.