Vekiloğlu: “Savaşçı Bir Karakterimiz Var”

Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, yarın 18.00’da Akhisar’da oynayacakları Akhisar Belediyespor maçı hakkında konuştu…

Vekiloğlu: “Savaşçı Bir Karakterimiz Var”
23 Şubat 2018 14:28

Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, yarın 18.00’da Akhisar’da oynayacakları Akhisar Belediyespor maçı hakkında konuştu.

Cumartesi günü oynayacakları rakipleri olan Akhisar Belediyesi’nin Federasyon Kupası finalleri öncesi antrenör değişikliği yaptıklarını söyleyen Baş Antrenör Arda Vekiloğlu, “Bu değişikliğin ardından ivme kazanıp, ardı ardına galibiyetler aldılar. Kısa Amerikalı oyuncuları skorer bir oyuncu. Kenan, zaten basketbolu çok iyi bilen ve çok yönlü bir oyuncu. Rakibimizin kadrosu bir o kadar da kalburüstü ve kaliteli oyunculara sahip. Oldukça potansiyelli bir takım.” ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyesi ile ilk yarıda evlerinde oynadıkları maçı farklı bir şekilde kazandıklarını hatırlatan Vekiloğlu, sözlerini şöyle noktaladı:

Çok istekli ve konsantre olduğumuz bir gündeydik. Onlar hazır değillerdi ve cevap verememişlerdi. Bu nedenle oldukça fazla bir sayı farkı oluşmuştu. Çıkış yakalamış ve form bulmuş bir takımla deplasmanda oynayacağız. Bizim de güven tazeleyen, maç kazanmak için ne gerekiyorsa yapan, hiçbir zaman bırakmayan, savaşçı bir karakterimiz var. Bu maçı da kazanırsak hızlandırılmış haftadan 3 maçın 3’ünü de kazanarak çıkmış oluruz. Bu da çok başarılı sonuç olur.