Arda Vekiloğlu: “Her Maçın Önemi Aynı”

Arda Vekiloğlu, Selçuklu Belediyesi ve yarın oynanacak Yalova Group Belediye maçları hakkında açıklamalarda bulundu …

Arda Vekiloğlu: “Her Maçın Önemi Aynı”
1 Aralık 2017 16:06

Antalyaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu, geçen hafta oynanan Selçuklu Belediyesi ve yarın oynanacak Yalova Group Belediye maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya’da ağırladıkları Selçuklu Belediyesi maçının kendileri için çok kritik olduğunu belirten Arda Vekiloğlu, hem rakibin bulunduğu konum ve aldığı galibiyetler hem de ligdeki sıralaması sebebiyle önemli bir maç olduğunu vurgularken, “Herkes bu iki takım arasındaki rekabette kimin üstün geleceğini merak ediyordu. Üstün gelen taraf biz olduğumuz için mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

Yarın konuk olacakları Yalova Group Belediye maçına da değinen Vekiloğlu, “Rakibimize saygı duyuyor ve ciddiye alıyoruz. Bu ligde iyi takım, kötü takım ya da kolay maç diye bir kavram yok. Bulunduğumuz yeri taçlandırmak için mutlaka kazanmamız gereken bir maç.” dedi.

Öte yandan takım olarak ortaya koydukları oyun ve bunun sonucunda gelen galibiyetlerle daha fazla seyirciyi salona getirmeyi başardıklarını aktaran Arda Vekiloğlu, taraftar gruplarının da takımı yavaş yavaş sahiplenmeye başladığını, bunun daha da artmasını hedeflediklerini söyledi. Sahaya koydukları mücadele ve alınan sonuçlarla, bunu sağlamak için ne gerekiyorsa yaptıklarının altını çizen Başantrenör Vekiloğlu, “Şu ana kadar da özellikle bu son maçtaki artan destek için tüm taraftar gruplarına teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.