Arda Vekiloğlu: “Seyirci Desteğini Hissetmek İstiyoruz”

Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, yarın oynayacakları Petkim Spor maçı hakkında açıklamalarda bulundu…

Arda Vekiloğlu: “Seyirci Desteğini Hissetmek İstiyoruz”
20 Şubat 2018 14:42

Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, yarın oynayacakları Petkim Spor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Deplasmanda karşılaştıkları Karesispor’u yendikleri için mutlu olduklarını belirten Baş Antrenör Arda Vekiloğlu, Karesispor galibiyetiyle birlikte ilk yarıda kaybettikleri maçın telafisini yaptıklarını ve bu tür karakter ortaya koydukları maçların kendilerini ilerleyen haftalara daha iyi hazırladığını söyledi.

Yarın Antalya Spor salonu’nda oynayacakları Petkim Spor hakkında da açıklamalarda bulunan Arda Vekiloğlu, “Rakibimiz istediği gibi bir sezon geçirmiyor. Şiddetle maç kazanmaya ihtiyaçları var. Bu bakımdan çok ciddiye alınması gerkeen bir maç. Son maçlarda daha tehlikeli bir görüntü veriyorlar.” dedi.

İç sahada oynayacak olmalarının getirdiği avantajı kullanacakları da dile getiren Vekiloğlu, “Evimizde oynamanın mutlaka bir avantajı olacaktır. Bu avantaj, ne kadar fazla seyirci desteği olursa daha fazla olacak. Her zamanki seyirci desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Bu maçı da galibiyetle tamamlayıp, haftaya oynayacağımız Akhisar Belediyesi maçına adapte olmak istiyoruz.” dedi.