Çağlayan Anadolu Lisesi’nin Konuğu Basketbolcular Oldu

Antalyaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu ile sporculardan Kemal Canbolat ve Recep Solak, Çağlayan Anadolu Lisesi’ne konuk oldular…

Çağlayan Anadolu Lisesi’nin Konuğu Basketbolcular Oldu
15 Şubat 2018 10:34

Antalyaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu ile sporculardan Kemal Canbolat ve Recep Solak, Çağlayan Anadolu Lisesi’ne konuk oldular.

Kırmızı-beyaz renklerin hakim olduğu söyleşi, eğlenceli anlara sahne oldu. Antalyaspor marşı ve bayrakları eşliğinde kendilerini bekleyen öğrencilerle bir araya gelen basketbol takımımıza ilginin büyük olduğu görüldü.

Çağlayan Anadolu Lisesi’nin öğrencilerinden atkı hediye etmesiyle başlayan söyleşide, okulun sporcu öğrencilerinin hazırladığı soruları yanıtlayan Başantrenör Arda Vekiloğlu ve basketbolcular, sonrasında katılımcı diğer öğrencilerin de sorularını cevaplandırdı. Yoğun ilgiye ev sahipliği yapan söyleşinin ardından, öğrenciler imza almak için adeta birbiriyle yarıştı.

Okullarına konuşmacı olarak katıldıkları için takdim edilen çiçekleri alan kırmızı-beyazlı ekibimiz, okulun taraftar grubu Çağlayan Tayfa’nın tezahüratları eşliğinde salondan ayrılarak ziyareti sonlandırdı.